Velkommen til oss !

Her finner du bibler i forskjellig form og farge og et rikt utvalg av kristne bøker. Ønsker du Bibel med eget navnetrykk i gull kan du få dette levert til neste dag.

Vi har også kristen musikk, film og gaver med mening. Vi ønsker også å ha en del gaver fra lokale kunstnere, og har bl.a. håndlagede kort fra Magnhild Mo, håndlagede diktbøker fra Synnøve Virkesdal, glasskunst fra Astri Vadla Ravnås og applikerte bilder fra Brit Valheim. Den største gleden man kan ha er å gjøre andre glad, men det er også viktig å unne seg selv en gave i blant.

Alle menigheter og kirker som ønsker å handle hos oss får egne avtaler og fraktfri levering.

Jorun Eiane Brunstad og Helge Brunstad håper du kommer innom for en kopp kaffe og for å se våre nyheter!

 

«Det varmer vårt hjerte og gleder vårt sinn
hver gang akkurat du kommer inn..»


Klikk & HENT

Hent varer i din nærmeste butikk eller få varer tilsendt. Varer sendes fra den butikken som ligger nærmest ditt bosted og du er dermed med på å støtte din lokale kristne bokhandel.

I alle våre butikker finner du et rikt utvalg av kristne bøker fra alle kristne forlag. Vi har bibler i forskjellig form og farge, kristen film og musikk, samt gaver med mening.
Denne nettbutikken er felles for alle fire Bibelbutikkene. Du kan velge å hente varene i den enkelte butikk eller få tilsendt varene direkte hjem til deg. Varene sendes deg fra den butikken som ligger nærmest ditt bosted og du er dermed med på å støtte din lokale kristne bokhandel.
Alle menigheter og kirker som ønsker å handle hos oss får egne avtaler med 10% rabatt på de fleste varer.

Hjertelig velkommen i alle våre butikker!


BEDRIFTSINFORMASJON

 

BIBELBUTIKKENE AS 
Org nr 822 160 352 mva foretaksregistrert

Epost : post@bibelbutikken.no 
Tlf : 401 90 400


KUNDESERVICE

KONTAKT DIN NÆRMESTE BUTIKK